Kedves Szülők!

 

A 17/2021. (III.5.) EMMI határozat alapján a Dunavarsány Város Önkormányzat Weöres Sándor Óvoda 2021.03.08-2021.04.07. között zárva tart. A rendkívüli szünet utáni első munkanap 2021.04.07. Gyermekfelügyelet az intézményben nem kerül megszervezésre a rendelet alapján.

A konyha ebédet biztosít azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülők étkezést igényelnek. Az ebédrendelésre az óvoda e-mail címén van lehetőségük hétköznap 8.30-ig.  (bobitaovi@dunavarsany.hu)  A konyháról minden hétköznap 11.30-tól lehet elvinni az ételt. Kérjük, hogy a szülők vigyenek ételhordót!

Az óvodapedagógusok minden héten a zárt csoportokban megosztják a heti tervet és naponta  ajánlanak tevékenységeket, osztanak meg meséket, verseket, énekeket, fejlesztő tartalmú játékokat, tevékenység ötleteket, alkalmazva az IKT eszközöket. Készítenek a megvalósításról képeket és/vagy kisebb videókat, egyéni ötleteik, elképzeléseik szerint.

Nagy örömünkre szolgál, ha a gyermekek részt vesznek ezekben a tevékenységekben, játékokban, ezáltal továbbra is napi szinten tudjuk a kapcsolatot tartani és közösen tevékenykedhetünk, játszhatunk. Kérjük, hogy a gyermekekkel elkészített produktumokat osszák meg a csoportokban, ezzel kapnak az óvodapedagógusok visszajelzést. Kívánjuk, hogy minél többször éljék át gyermekükkel a közös játék örömét!

A fejlesztések az óvodai zárás ideje alatt is folytatódnak. A fejlesztések megvalósulásának módjáról folyamatosan kapnak információt az érintettek.

 

Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket!

Jó játékot és jó egészséget kívánunk! Várjuk vissza szeretettel a gyermekeket!

 

Üdvözlettel,

Dunavarsány Város Önkormányzat Weöres Sándor Óvoda dolgozói